mandag den 30. marts 2015

Fik du det sødt nok, Mosekone c'',)

Min søde tand blev forfærdelig trængende i weekenden.
Noget måtte der gøres/bages.

For noget tid siden, fik jeg nogle poser kokosmel af min svigerdatter,
som hun ikke ville få brugt. Derfor faldt valg af bagværk på kokosmakroner.
Dem har jeg ikke fået i evigheder.

Opskrift blev søgt, fundet og brugt som inspiration.

Uha, de blev gode.
Valgte dog at bage mine i 15-18 min, da de så ubagte ud efter 12 min.
Mel brugte jeg også knapt så meget af. Lidt på slump, til jeg følte dejen var tilpas.
MUMS.....Lækre sprøde udenpå og svampede indeni.

Opskriften jeg brugte, kan findes her hos Sara.
Bloggen har min varmeste anbefaling, hvis inspiration til aftensmaden
eller bagværk mangles.

2 hold blev lavet og forsøg i 2 portion blev gjort,
da jeg havde noget lakridspulver stående.
2 spsk blev tilsat portionen.


Kokosmakroner med lakridspulver....
jo jo, det synes jeg sagtens kan lade sig gøre.

MEN, men, men....
jeg havde ikke læst alt, der stod uden på posen med kokos :)

Sødet....står der tydeligt, men det så jeg ikke, før det var for sent 

Mine makroner er virkelig blevet søde og det kan have sin fordel.
Der spises kun et par stykker og sukkertrangen er dækket.

Ikke sidste gang jeg bruger den opskrift. 
Husker nu, hvorfor jeg ikke har bagt kokosmakroner i mange år.
De lykkedes ikke særlig godt for mig, men det synes jeg disse gjorde,
trods alt.

Hav en skøn dag

6 kommentarer:

  1. He-he frøken modsat
    Tror aldrig du har fulgt en opskrift. Kun ladet dig inspirere. Mums! Du laver spændende og dejlig mad
    Knus

    SvarSlet
    Svar
    1. Ha ha ha....jeps, ham Rasmus Modsat er fast følgesvend og tak. Håber på vi snart mødes på tur igen og så skal vi da have en kokosmakron til kaffen.
      Knus

      Slet
  2. Supre kaker til kaffen på tur når du trenger noen "raske" karbohydrater. De ser så vellykkede ut kakene dine!

    Riktig god påske til deg og Luna! Her blir det nok ikke vanlig ski-påske. Håndleddet er ikke sterkt nok, men det er utrolig hva jeg får til med ei hand.

    Klem fra Norge

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have Ingunn. Det gør mig ondt, at dit håndled stadig ikke er helt iorden. Ved jo, at de ture på ski er noget du glæder dig til. Håber påsken bliver god alligevel for dig og dine kære.
      God bedring og god påske

      Slet
  3. Fine kokosmakroner. Det er en sørgeligt underkendt kage, som jeg også får lavet alt, alt, alt for sjældent.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have, Ja, du har ret. Ved da heller ikke hvorfor, de ikke er blevet forsøgt bagt i mange år. De mislykkedes for mig, sidst jeg forsøgte, men de burde jo ikke være grund til at droppe dem, men nogle forærede poser kokosmel, skulle der til, før jeg forsøgte igen. Ved ikke om den slags kokos kan fåes herhjemme. Dette var fugtigt og virkede nærmest friskt, men forarejdet må det have været, når der står sødet på posen. Derfor blev de også lige søde nok, men pyt, så spiser jeg ikke så mange på en gang :)

      Slet

Uhhhh, hvor det luner.
Helt ud i tæerne, når du smider en kommentar.
Tak fra hjertet