lørdag den 1. august 2015

Morgentur

Lille dugfrisk 1. August hilsen herfra,
hvor dagen bragte lidt foto-lyst med sig under lufteturenJeg går stadig ikke langt, men Luna kan løbe frit og glad i hundeskoven.

Herunder min nye følgesvend, som kan give en *sid-ned* undervejs,
når behov for det pludseligt opstår.
Vejer ikke meget og nem at have med. Uha, jeg er tilfreds med mit køb.Nu må jeg få en god kop kaffe, før jeg trisser udenfor.

Hav en skøn dag

Tilføjelse.

Karina spørger, hvor jeg har købt min stok.
Undskyld den manglende oplysning.

Nettet blev surfet igennem og den type stok med sæde,
findes i flere typer og til meget forskellige priser.

Min fandt jeg hos Hike, hvor der var nogle forskellige at vælge imellem,
men alle til rimelige penge.
Stor ros til Hike herfra. Bestilte stokken og dagen efter havde jeg den.

Stokkene kan ses her

8 kommentarer:

 1. Kære mosekone.
  Jeg er rigtig ked af at læse, at du har været og måske stadig er syg. Det må være rigtig hårdt. Du er sådan et stærkt menneske! Det synes jeg, jeg kan fornemme ud fra alt det gode og dejlige, du skriver her på siden:) Og sårbare bliver vi alle, når vi bliver syge. Og det er helt okay:) Jeg håber inderligt, du har gode mennesker omkring dig, og at du snart vil få det bedre:) Din skovtur med Luna ser fantastisk ud. Naturen er en stor healer. Og søde Luna! Ikke mindst, tænker jeg:)
  En klog kvinde sagde engang til mig, at hvis jeg oplevede stærke smerter og andre skavanker, så skulle jeg gå meget med bare fødder i græs og på jorden - og lægge mig på den. Måske endda grave et hul og sætte mig derned. Den livgivende energi fra jorden helbreder og gør godt. Måske kan du bruge rådet?
  Jeg ønsker dig rigtig, rigtig god bedring og sender et stort hjerte din vej.
  Fra Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Laila.
   Tusind tak for din skønne kommentar og du har SÅ inderligt ret, at naturen er en healer. Luna kan give mig en del hovedbrud, men uden hende, kom jeg slet ud og gå. Hun er super god til at lufte mig.
   Idag har jeg gået, det jeg kunne, med bare fødder på græs, fliser og grus. Mange tak fordi du mindede mig om det. Har jeg før gjort rigtig meget, men det var smuttet i glemmebogen. Tror det virker som zoneterapi, at gå med bare fødder på flere slags underlag.

   Smil fra Tove

   Slet
 2. Dejlige billeder derude fra
  Rigtig god gave du har givet dig selv
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak min ven. Jeg fik kun taget få billeder....og så var der ikke mere strøm på *knipsedyret*, men det var skønt at gå på jagt efter billeder igen, sammen med Luna og min nye *sid-ned-når du trænger-stok*.
   Uha jeg håber benene snart bliver lidt bedre, for jeg vil så gerne på svampe og kaffehyggetur sammen med dig, når du har ferie.
   Kram til dig

   Slet
 3. Skønne skønne billeder søde Tove :) og hvor er jeg glad for dit nye køb virker - jeg bliver lidt nysgerrig, både som ergo studerende og som datter til en mor der heller ikke altid kan gå langt - hvor har du fundet den henne? For den ser virkelig god ud :)
  Og den med bare tæer er god at huske - det gør jeg ofte hvis humøret driller eller jeg bare er fyldt af mange oplevelser, så lige en tur ud i haven på bare tæer og jeg kan mærke roen sænke med det samme :*

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tak Karina og du kan tro du må få link til stedet jeg har handlet. De findes i flere typer og prislejer. Jeg gik efter en, der ikke var for dyr i første omgang og jeg må sige, at det var service. Bestilte og dagen efter havde jeg den....til rimelige penge.
   Du kan se de forskellige stokke sælgeren har her : http://www.hike.dk/jagtstol-og-taske
   Jeg havde svært ved at vælge....indrømmer jeg, men er glad for mit køb.
   God held med det og dejlig Søndg ønskes du og dine kære

   Slet
 4. Hvor er det dejligt I kommer ud på jeres ture igen - og tak for smukke billleder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Miri.
   Det er bare så skønt. Vi stor nyder det og.....længden af de små ture, øges stille og roligt hver dag.
   ØV...tænker jeg så.... hvorfor gik den værktøjskasse i baglås, når jeg nu udmærket ved, at det giver ris til egen mås,
   MEN...sket er sket og vi trisser derudad med små skridt

   Slet

Uhhhh, hvor det luner.
Helt ud i tæerne, når du smider en kommentar.
Tak fra hjertet