søndag den 23. november 2014

Giv det videre

Modtager af strygestoffet går til Pia med lod nr 5.
Hun har denne hyggelige blog : Kreative Pips.


2. ting jeg giver videre er : 6 ark strygestof.

Hvid, lilla, lyseblå, grøn, orange og brun.

Brun og orange er der brugt en smule af, 
men 
der er stadig til rigtig mange figurer
eller hvad i nu vælger at anvende det til.

Jeg får det ikke anvendt selv, derfor gives det nu videre
til en, som kan få glæde af dem.


Er der mere end en deltager, vil jeg udvælge en modtager mellem deltagerne
og
jeg betaler for forsendelsen.
Modtager vil blive fundet fredag d. 28 nov.
Samme tid og dag som første : Give det videre.

JA, jeg forbeholder mig retten til at vælge en modtager,
da jeg synes en kommentar som feks.: *Jeg er med*, er til den korte side.

Alt i skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar herunde.
Evt lidt om, hvad i vil bruge strygestoffet til
&
mail adresse, for at jeg kan kontakte modtageren.

Det vil naturligvis glæde mig meget,
hvis nogen vælger at omtale mit lille *Giv det videre* projekt på
blog, men det er ikke noget krav.

Tusind tak for jeres kommentarer til forrige indlæg.
Både til jer der deltager og jer, som ikke gør.
Det luner virkeligt. TAK

Hav en dejlig Søndag

9 kommentarer:

 1. min veninde har en lille dreng jeg har syet noget tøj til og da aldrig har prøvet at bruge det der stryge stof så vil jeg da meget gerne prøve at være den heldige :-) jeg deler dit indlæg på min blog ... xxx finger for at være heldig :-)

  SvarSlet
 2. Ligesom Helle, kunne jeg også tænke mig at bruge det til baby/børnetøj. Vi får jo snart en lille pige/barnebarn. Man kunne også bruge det på en taske eller lign. Knus og ha en dejlig søndag.

  SvarSlet
 3. Åh hvor er sådan noget strygestof altså smart. Hvis jeg skulle blive den heldige vinder, vil jeg bruge noget af det på sofapuder og dækkeservietter til både min søn og mig selv - min søn er nemlig begyndt at ønske sig ting til når han engang flytter hjemmefra :-)

  SvarSlet
 4. Åhhhh sådan noget strygestof har jeg længe gerne ville eje, men har aldrig rigtig kunne få fat i noget. Jeg kunne så godt tænke mig at bruge det til min stedfars juleforklæde, som jeg vil lave til ham i julegave.
  Mvh helena

  SvarSlet
 5. Hei!
  Jeg takker for tilbudet, men jeg er ikke så flink med slike saker. Har nok med å strikke og spinne. Håper du finner en verdig mottaker som virkelig gjør seg nytte av det. Snøen er kommet, og jeg håper den blir liggende.

  Ønsker deg ei fin uke!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlet
 6. Jeg elsker bare strygestof, det giver så mange muligheder til at personliggøre ens syting, og da jeg har to veninder, der venter barn og jeg faktisk også skal være faster igen til sommer, vil jeg elske at vinde lidt ekstra strygestof :) Og god ide med 'giv det videre ideen' , tror jeg vil gøre det samme når jeg en dag får taget mig sammen til få ryddet op i mine skabe og skuffer :) kh Pia

  SvarSlet
 7. Uhh, hvor ville jeg gerne glæde min veninde med det. Hun har snakket så mange gange om at hun godt kunne tænke sig at prøve stryge stof :)

  SvarSlet
 8. Ihhh Tove, hvilken fantastisk ting at give videre :) Jeg har netop skrevet strygestof på listen over ting der skal skaffes, da jeg skal i gang med at sy nye bukser til Magne og synes jeg vil prøve noget nyt denne gang i stedet for store spraglede lommer, synes det er så fin og enkel en måde at pynte ensfarvede bukser på. Og da jeg samtidig har gang barselsgaver til 2 stks kommende studiebebser, så vil det falde på et meget tørt sted, kan lige se et par brune fløjls posebukser i ministørrelse med orange detaljer for mig :) for ikke at tale om Lunas iver hvis hun ser den lilla :) Ja ideerne er står nærmest i kø, kan du nok høre, vildt fede farver!

  SvarSlet
 9. Har en datter med borderline som er rigtig kreativ og jeg er sikker på at hun ville kunne kreere et eller andet fantastisk ud af det. Også ved jeg at hun ville elske din idé med at give det videre. Så jeg lægger lige en billet ind. Skønt at se at din nye rok fungere så godt og dejligt at kunne følge Lunas liv og færden. Det er altid så hyggeligt at besøge din blog og følge med i dit skønne liv, det sætter nogen gange tingene lidt i perspektiv. Så kør endelig løs, vi er nok en del som elsker dit univers.
  Mange vinter knuz fra Lina

  SvarSlet

Uhhhh, hvor det luner.
Helt ud i tæerne, når du smider en kommentar.
Tak fra hjertet